Liste over alle forsikringsselskap i Norge

Det finnes over 20 forsikringsselskaper i Norge, og de fire største er Gjensidige, If, Tryg og Fremtind (Sparebank 1 og DNB).

Her ser du en oversikt over alle norske forsikringsselskap:

Assuranceforeninger

Assuranceforeninger tilbyr sjøforsikring til rederier og andre store aktører på havet. Her er de største i Norge, som også er store på verdensbasis:

Tidligere forsikringstilbydere

Har forsikringsselskapet ditt byttet navn eller blitt kjøpt opp av et annet selskap? Her finner du informasjon om tidligere tilbydere av forsikring i Norge:

Utvalgte samarbeidspartnere

Under ser du et utvalg av forsikringsselskapene som samarbeider med Forsikringer.no:frende logo
tryg logo
codan logo
granne forsikring logo

Hva er beste forsikringsselskap?

Ifølge Norsk Kundebarometer er skadeforsikringsselskapene med de mest fornøyde kundene Gjensidige, Fremtind (SpareBank 1/DnB), If og Tryg.

Usikker på hvilke forsikringer du trenger?

Finn mer informasjon om spesifikke forsikringer her:

Les hvilke forsikringer du må ha, bør ha, og ikke trenger her: Disse forsikringene trenger du.

På jakt etter en forsikringskalkulator?

Vi tilbyr ingen forsikringskalkulator, fordi vi mener slike tjenester blir unøyaktige. Hvor mye en forsikring vil koste avhenger av deg og din forsikringshistorie, samt tilstanden til det du skal forsikre. I tillegg kan eventuelle samarbeidsavtaler og medlemskapsrabatter påvirke prisen betraktelig. Ønsker du likevel å benytte deg av en forsikringskalkulator finner du en oversikt over de beste kalkulatorene her: Forsikringskalkulatorer.

Ønsker du å få en pekepinn på hvor mye en forsikring vil koste, anbefaler vi at du ber om tilbud fra flere selskaper. Da kan du sammenligne personlige pakketilbud tilpasset deg og din situasjon, og du kan være sikker på at prisene du får faktisk vil gjelde dersom du takker ja til et tilbud. Du kan enkelt be om tilbud og sammenligne flere selskaper via skjemaet på Forsikringer.no.