Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som har levert forsikringstjenester i mer enn 200 år. Innenfor privatmarkedet tilbyr selskapet forsikring som dekker bil, bolig, innbo og verdier, liv og helse, reise og kjæledyr. Det tilbyr også forsikringer til næringslivet og bedrifter.

Gjensidige har rundt 3800 ansatte og tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I tillegg er selskapet det eneste forsikringsselskapet i Norge som deler av overskuddet sitt med kundene. Kundeutbyttet formidles gjennom Gjensidigestiftelsen, selskapets største eier. Stiftelsen støtter prosjekter «som bidrar til et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn».

Videre samarbeider selskapet med mange organisasjoner om å gi rabatt på forsikring. For eksempel får du som medlem av NAF ekstra gode tilbud på forsikringer fra Gjensidige. Se alle samarbeid her.

Obs! I 2018 ble Gjensidige Bank kjøpt opp av Nordea. Da meldte selskapet at de ville overta 176 000 kunder. I tillegg overtok Nordea alle aksjer i Gjensidige Bank i 2019, og inngikk en avtale om samarbeid med Gjensidige Forsikring. Enn så lenge operer Gjensidige Bank som en selvstendig bank under eget merkevarenavn.