IT-selskapet Nettbureau står bak tjenesten Forsikringer.no
DRIVES AV EKSPERTER: IT-selskapet Nettbureau står bak tjenesten Forsikringer.no (Foto: Nettbureau).

Om Forsikringer.no

Hos oss kan du enkelt innhente pakketilbud fra flere forsikringsselskaper. Slik kan du sammenligne og finne den beste avtalen for deg, enten du er på jakt etter en god samlerabatt eller ekstra trygghet i hverdagen.

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for forsikringer. Målet vårt er at du finner den beste forsikringsavtalen for deg. Av oss kan du forvente gode tilbud til konkurransedyktige priser.

Slik fungerer tjenesten

Ved å fylle ut skjemaet på Forsikringer.no vil du motta spesialtilbud fra flere forsikringsselskaper. Du blir kontaktet enten på e-post eller telefon, og kan sammenligne tilbudene før du tar et valg. Alle tilbud er helt uforpliktende, noe som betyr at du ikke trenger å gå videre dersom du ikke blir fornøyd med noen av tilbudene.

Tjenesten vår virker spesielt godt dersom du ønsker å samle tre eller flere forsikringer hos ett selskap. Dette gir vanligvis den største totalbesparelsen, i tillegg til at det gjør papirarbeidet enklere for deg i fremtiden. Det finnes imidlertid ikke noe krav om at du må flytte alle forsikringene dine når du bruker anbudstjenesten vår.

Å benytte Forsikringer.no er helt gratis. Anbudstjenesten finansieres av forsikringsselskapene, som betaler en fast sum for å være med på tjenesten, uavhengig av tilslag på den enkelte henvendelse. Dermed kan du være sikker på at selskapene gir deg sitt beste tilbud.

Hvem står bak tjenesten?

Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Utdannet siviløkonom ved NHH, og produktansvarlig hos Forsikringer.no

Forsikringer.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS.

Adresse:
Nettbureau AS
Org.nr. 997 104 854
Colletts Gate 10 A
0169 Oslo, Norge

Vi har spesialisert oss på forbrukerrettede anbuds- og sammenligningstjenester.

Etter over 10 år i bransjen har vi opparbeidet oss lederposisjoner innenfor en rekke ulike tjenesteområder, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker finne bedre eller billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

Finn mer informasjon om oss på Nettbureaus hjemmesider.

Personvern

Informasjonen du gir oss vil kun bli sendt til relevante forsikringsselskaper, slik at de kan tilby deg et personlig pakketilbud. Vi bruker aldri informasjonen din til noe annet enn å gi deg gode tilbud.

Merk at du vil motta en bekreftelse fra oss på e-post etter at du har sendt inn en forespørsel via skjemaet på Forsikringer.no. Det er den eneste e-posten du vil motta fra oss. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundervice

Målet med Forsikringer.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å finne en god forsikringspakke til en bra pris. Derfor bruker vi også mye tid på å skrive informative artikler om forsikringer.

Har du andre spørsmål om forsikringer, eller tjenesten vår?

Her finner du svar på vanlige spørsmål.

Ikke alle kan få tilbud via Forsikringer.no

Følgende kriterier må være oppfylt for å kunne få tilbud via vår tjeneste:

  • Du må være over 25 år
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  • Du må være norsk statsborger