Gjensidige Forsikring

Gjensidige logo

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som har levert forsikringstjenester i mer enn 200 år. Innenfor privatmarkedet tilbyr selskapet forsikringer for kjøretøy, bolig, innbo og verdier, liv og helse, reise og kjæledyr. Det tilbyr også forsikringer til næringslivet.

Gjensidige har rundt 3800 ansatte og tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I tillegg er selskapet det eneste forsikringsselskapet i Norge som deler av overskuddet sitt med kundene. Kundeutbyttet formidles gjennom Gjensidigestiftelsen, selskapets største eier. Stiftelsen støtter prosjekter «som bidrar til et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn».

Videre samarbeider selskapet med mange organisasjoner om å gi rabatt på forsikring. For eksempel får du som medlem av NAF ekstra gode tilbud på forsikringer fra Gjensidige. Se alle samarbeid her.

Obs! I 2018 ble Gjensidige Bank kjøpt opp av Nordea. Sistnevnte overtok alle aksjer i Gjensidige Bank i 2019, og inngikk en avtale om samarbeid med Gjensidige Forsikring. Enn så lenge operer Gjensidige Bank som en selvstendig bank under eget merkevarenavn.

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 981 290 666
Adresse: Schweigaards gate 21, 0191 Oslo
Telefon: 91 50 31 00
Nettside: https://gjensidige.no/

Allerede kunde hos Gjensidige Forsikring? Kontakt kundeservice.