forsikringskalkulator

Forsikringskalkulator

De fleste lurer på hvor mye forsikring koster for nettopp seg og sine behov, og det kjedelige svaret er at det kommer an på. Derfor har mange forsikringsselskaper og andre tjenester laget forsikringskalkulatorer som skal hjelpe deg å finne ut av dette. Dessverre kan de være ganske unøyaktige, selv om man må fylle ut svært detaljert informasjon.

Uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet og få uforpliktende tilbud fra 3 forsikringsselskaper.

La selskapene konkurrere

Konkurranse gir deg bedre pris. Få selskapenes beste tilbud og velg det beste!

Spar tid og penger

Få samlerabatt og alle forsikringer på samme faktura. Enkelt, trygt og billig.

Slik får du en god pris på forsikring

De fleste forbrukerøkonomer er enige om at man bør forsikre seg mot de store katastrofene i livet. Altså de hendelsene som vil ha katastrofale følger for deg, familien og privatøkonomien. Derfor kommer de færreste av oss unna uten å tegne noen forsikringer.

Les mer om hvilke forsikringer du må ha og hvilke du kan droppe.

De fleste vil være tjent med å samle forsikringene sine hos ett selskap. Da vil forsikringsselskapene gjerne gi en samlerabatt på opptil 20 %, og du kan på den måten få et bedre tilbud på forsikringene dine. Fyller du ut skjema på toppen av siden får du tilbud på å samle dine forsikringer. Tjenesten er gratis, og du kan velge om du vil takke ja eller nei til tilbudene.

Når man benytter forsikringskalkulatorer er det viktig å oppgi så nøyaktig informasjon som mulig. Skjemaene er ofte lange og ber om mye sensitiv informasjon, men jo mer du slurver med å fylle ut korrekt, jo dårligere prisestimat får du.

Husk at prisene ikke vil bli helt reelle før du mottar et faktisk tilbud fra et selskap, og at du får samlerabatt om du har alle forsikringene på ett sted. Det kan fort ta en del tid å fylle ut all informasjonen, og det kan være like raskt og greit å fylle ut skjema her på siden og motta uforpliktende tilbud fra forsikringsselskapene.

Oversikt over forsikringskalkulatorer

Bilforsikring kalkulator

Her får du en oversikt over ulike tjenester som tilbyr å regne ut pris på bilforsikring. Husk at du får den mest nøyaktige prisen når du henter inn tilbud – forsikring kan alltid forhandles.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Tjenester

Forsikringer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Få uforpliktende tilbud