forsikringskalkulator

Forsikringskalkulator

Mange lurer på hvor mye forsikring koster, og det kjedelige svaret er at det kommer an på. Flere forsikringsselskaper har laget forsikringskalkulatorer for beregning av pris, men dessverre kan de være ganske unøyaktige.

check icon
Raskt og enkelt

La oss finne sammenlignbare tilbud for deg.

check icon
Få gode tilbud

Leverandørene vil gi deg sine beste tilbud.

check icon
Gratis og uforpliktende

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende å bruke.

Slik får du en god pris på forsikring

De fleste forbrukerøkonomer er enige om at man bør forsikre seg mot de store katastrofene i livet. Det omfatter de hendelsene som vil ha katastrofale følger for deg, familien og privatøkonomien. Derfor kommer de færreste av oss unna uten å tegne noen forsikringer.

De fleste vil være tjent med å samle forsikringene sine hos ett selskap. Da vil forsikringsselskapene gjerne gi en samlerabatt på opptil 20 %, og du kan på den måten få et bedre tilbud på forsikringene dine.

Fyller du ut skjema på toppen av siden får du tilbud på å samle forsikringene dine fra flere selskap. Tjenesten er gratis, og du kan velge om du vil takke ja eller nei til tilbudene.

Ja takk, få tilbud!

Vanskelig å beregne pris

Når man benytter forsikringskalkulatorer er det viktig å oppgi så nøyaktig informasjon som mulig. Skjemaene er ofte lange og ber om mye sensitiv informasjon. Jo mer du slurver med å utfyllingen, jo dårligere prisestimat får du.

Husk også at prisene ikke blir reelle før du mottar et faktisk tilbud fra et selskap. Samlerabatten gjelder heller ikke før du har alle forsikringene på ett sted.

Å bruke en forsikringskalkulator kan være tidkrevende, spesielt om du fyller ut flere for å sammenligne prisen fra ulike selskap. Hos oss kan du enkelt fylle ut ett skjema, og få personlige pakketilbud fra flere forsikringsselskap.

Slik kan du sammenligne og finne beste pakkeavtale på 1-2-3, uten å måtte tråle internett etter alle forsikringskalkulatorer og pakkeavtaler på markedet.

Få pakketilbud på forsikringer

Oversikt over forsikringskalkulatorer

Her ser du hvilke selskaper som tilbyr en forsikringskalkulator eller prisberegning av ulike forsikringsavtaler:

Bilforsikring kalkulator

Her får du en oversikt over ulike tjenester som tilbyr å regne ut pris på bilforsikring. Er du på jakt etter en mc-forsikringskalkulator kan du også finne det her. Husk at du får den mest nøyaktige prisen når du henter inn tilbud – forsikring kan alltid forhandles.

Sammenlign flere tilbud